Openingsuren

BUITEN de opgegeven uren werken wij met "gesloten deuren" maar zijn WEL TELEFONISCH bereikbaar. OOK kan eventueel een AFSPRAAK tijdens de "gesloten deuren" tijd gemaakt worden. !


Op dinsdag 28 november zijn wij op verplaatsing naar 1 onzer fabrikanten


Eindejaarperiode : alleen noodgevallen in week 50 (11 tot 14 december). Vanaf 15 december gaan wij dicht tot 03 januari 2018. Wij wensen u alvast prettige Feestdagen en verwelkomen u goed uitgerust en "en forme" vanaf 03 januari 2018 .
links
Stella Campers BVBA
Hoge Wei 5B
1930 Nossegem

Tel:+32 02-7251725

stella@stellacampers.be
rechts

Stella Campers

Welkom op de website van Stella Campers BVBA

Veilig en gerust op reis vertrekken, dat doet u dankzij Stella Campers

  'sterk in het herstellen van elk merk!' 

EINDE JAAR SLUITING 2017 :

Op 28 november 2017 zijn wij op product training bij een buitenlandse leverancier.

In week 50 (11 tem. 14 december) voorzien wij alleen noodgevallen.

OP 15 december 2017 begint onze jaarlijkse sluiting tot 03 januari 2018

Vanaf 03 januari ontvangen wij u terug met plezier

Intussen wensen wij u prettige eindejaarsfeesten.           U kan genieten van enkele nieuwe uitzonderlijke aanbiedingen in onze rubriek "accessoires"

WINTER CHECK : in onze checklist voor het winterse nazicht samen met de voorbereiding op een zorgeloos vertrek volgend voorjaar komt een uitgebreide lijst van punten voor die wij grondig nakijken. Deze lijst is opgesplitst in verschillende delen zodat wij na de controle een uitgebreid rapport voor de klant kunnen opstellen waarin word gewezen op dringende ingrepen, maar waar ook aandachtspunten voor de toekomst in voorkomen.  Zo heeft u als klant een duidelijk beeld van wat u van uw motorhome in de toekomst mag verwachten.

Binnen een paar dagen komt deze lijst op onze website zodat u zich kan vergewissen van de grondigheid van onze controle, en dit voor een echte ongeziene ACTIE prijs voor de winterperiode.

WAT is onze normale dagdagelijkse activiteit ? Uw motorhome onderhouden/herstellen zodat u met gerust hart op reis kunt vertrekken.
Bij ons bent u aan het juiste adres voor gelijk welke reparatie op gelijk welke motorhome of caravan.
Met onze ruime kennis en jarenlange ervaring zijn wij DE referentie voor ernstige problemen zoals VOCHTSCHADE of ONGEVAL.
Naast deze zwaardere reparaties krijgt u hieronder een zicht op de meest voorkomende dagelijkse bezigheden :
Verwarming,      Koelkast,      Waterhuishouding,      Batterij,      Warmwaterboiler,      Vaste of elektrische trap,
        Stroomproblemen,      Trekhaak,      Nivearegeling,      Zonnepanelen,      Automatische TV Antenne,      Software voor TV/Antenne
                 Airco,     Gasoven,    WC met incineratie,     Externe aansluitingen,      Achteruitrijcamera,      Zonneluifel,      Generatoren,
                         Alarmsystemen,      Sloten en scharnieren,      enz. enz. ...
te veel om alles op te noemen.
Onze vakmensen zorgen er telkens opnieuw voor dat uw mobilhome (of camper) u een leuke vakantie kan bezorgen.

Of het nu om onderhoud, herstellingen of restauratie gaat, of de zwaardere ingrepen betreft zoals vochtschade door water infiltratie met rotte wand(en) of rot dak tot gevolg, we doen het telkens met precisie en gebruiken alleen maar materialen van hoogstaande kwaliteit.

Zelfs voertuigen van  30 jaar en ouder kunnen wij voorzien van wisselstukken. Uw tevredenheid, dat is wat telt!

HOE doen wij dit ? In 80 % van de gevallen werken wij met originele merkonderdelen dankzij onze samenwerking met vele fabrieken. Dit koppelen wij aan onze groepservaring van samen meer dan 30 jaar probleemoplossing in de sector.
Leuke of nuttige accessoires voor een nog confortabeler reis kunnen wij ook voor u monteren (zie : "accessoires").
Nog een laatst punt: wij kunnen zorgen voor de ombouw van uw bestelwagen tot motorhome, en dit volgens de laatste regelgevingen.

WAAROM doen wij dat ? Omdat wijzelf als camperaar weten hoe erg het is tijdens een reis met de camper onderweg hulpeloos pech te moeten ondergaan. Onze klanten een dergelijk scenario besparen is ons doel.
En het geeft ons FUN dat klanten ons nadien bedanken voor datgene wat wij voor hen deden.  Het is een echte voldoening vast te stellen dat wij vele van onze nieuwe klanten toegezonden krijgen vanit ons bestaand klienteel. Dit bewijst hoezeer wij geapprecieerd worden door onze klanten, en dat is pas echte FUN
Wij doen alleen aan herstelling of onderhoud, alsmede montage van accessoires, maar verkopen geen nieuwe motorhomes, wel af en toe een 2e handswagen, van één van onzer klanten. 
Zo kunnen wij neutraal advies garanderen.  Wij maken geen publiciteit, deze maken onze klanten voor ons bij vrienden, collega's en kennissen. 

Wij werken op een correcte en doorzichtige manier, daarom zijn onze algemene voorwaarden op voorhand consulteerbaar op deze site via volgende link :

Dankzij Stella Campers hoeft u alleen maar te genieten, de zorgen laat u aan ons over!

U kan ons bereiken via GPS 50.87296 ,   4.50190   ;  N 50°52.378'  E 04°30.114'   Hoge wei 5B in 1930 Nossegem - Zaventem

Tweedehands mobilehomes in aanbieding

Einen Augenblick bitte.
Es werden individuelle Angebote für Sie zusammengestellt...

Overzicht


Herstellen van alle voertuigen!

Stella Campers staat in voor ALLE herstellingen en onderhoud van alle motorhomes en caravans. Dit ongeacht het merk of de ouderdom! Ook voertuigen van meer dan 25 jaar worden probleemloos hersteld door onze vakmensen!

Adres

Stella Campers BVBA
Hoge Wei 5B
1930 Nossegem

Tel:+32 02-7251725

stella@stellacampers.be

Openingsuren

Openingsuren

BUITEN de opgegeven uren werken wij met "gesloten deuren" maar zijn WEL TELEFONISCH bereikbaar. OOK kan eventueel een AFSPRAAK tijdens de "gesloten deuren" tijd gemaakt worden. !


Op dinsdag 28 november zijn wij op verplaatsing naar 1 onzer fabrikanten


Eindejaarperiode : alleen noodgevallen in week 50 (11 tot 14 december). Vanaf 15 december gaan wij dicht tot 03 januari 2018. Wij wensen u alvast prettige Feestdagen en verwelkomen u goed uitgerust en "en forme" vanaf 03 januari 2018 .